Mail info@multilens.se   Telefon +46 (0)31 88 75 50

Visa meny

AAA

Vi söker Inköps/Ekonomiassistent med placering i Mölnlycke

Multilens är ett världsunikt specialoptiskt företag som skräddarsyr lösningar med hjälp av avancerad optik. Vår vision är att genom innovation och utbildning bidra till att människor med vår optik kan nyttja sin syn så bra som möjligt. Samarbete, innovation och omtanke  är våra kärnvärden. Multilens har drygt 65 anställda och ligger i Mölnlycke.

I inköpsdelen av ditt jobb på Multilens är du en del av vår inköpsavdelning och kommer att hjälpa till med beställningar, avstämningar, sammanställning av statistik samt andra administrativa uppgifter. 
Du arbetar i team med Produktutveckling, Produktion, Produktionsplanering och Försäljning. Du kommer också att arbeta tillsammans med vår ekonomiavdelning med uppföljningar av försäljningsresultat, lönsamhetsberäkningar, priskalkyler mm.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Att lägga beställningar och kontrollera orderbekräftelser
  • Att utvärdera leverantörer och priser
  • Att utvärdera försäljningsstatistik och lönsamhet
  • Sammanställa olika statistik
  • Artikeladministration samt övrig hantering av artikeldata
  • Agera som administrativ support åt inköps och ekonomiavdelningen
  • Arbeta för att kontinuerligt förbättra vårt inköpsarbete
  • Följa upp våra priser som regleras i olika avtal

Vi tror att du är en person med känsla för service som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss. Du arbetar självständigt och obehindrat på både svenska och engelska. Ytterligare språk är en merit. Vidare är du bekväm med och tycker det roligt att använda Office, och då särskilt Excel, och du kan på egen hand sammanställa och presentera olika typer av underlag. Du är tekniskt intresserad, gillar att lösa problem och vill förstå de produkter du arbetar med. Avtal och tolkning av dem känner du dig trygg med.

Förmodligen har du arbetat några år inom administration, ekonomi eller på inköpsavdelning. Eftergymnasial utbildning är inget krav men relevant utbildning är meriterande. 

Vi använder affärssystemet Microsoft Dynamics AX och erfarenhet av det är en klar fördel.

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka din ansökan till vår CFO, Christer Lisander på christer@multilens.se.  
Vi läser ansökningarna fortlöpande men vill ha din ansökan senast 26/2